یکی از خدماتی که در سالن زیبایی vip انجام می شود، اکستنشن مو و مژه است. این خدمت یک تکنیک تخصصی است که به دقت و مهارت خاصی نیاز دارد. زیرا اگر آرایشگر از مهارت و تجربه کافی در این زمینه برخوردار نباشد، ممکن است به مو و مژه اصلی افراد آسیب برسد. اکستنشن مو و مژه انواع و اقسام مختلفی دارد که بر اساس نیاز، سلیقه و هزینه افراد در آرایشگاه انجام می شوند.

یکی از خدماتی که در سالن زیبایی vip انجام می شود، اکستنشن مو و مژه است. این خدمت یک تکنیک تخصصی است که به دقت و مهارت خاصی نیاز دارد. زیرا اگر آرایشگر از مهارت و تجربه کافی در این زمینه برخوردار نباشد، ممکن است به مو و مژه اصلی افراد آسیب برسد. اکستنشن مو و مژه انواع و اقسام مختلفی دارد که بر اساس نیاز، سلیقه و هزینه افراد در آرایشگاه انجام می شوند.

انواع اکستنشن مو

اکستنشن مو انواع و اقسام مختلفی دارد که در این قسمت برای آشنایی بیشتر شما به معرفی آن ها می پردازیم.

  • اکستنشن مو طبیعی

یکی از بهترین و ماندگار ترین اکستنشن های مو اکستنشن مو با استفاده از موی طبیعی می باشد. تار های مو در این روش کاملا طبیعی بوده و قابلیت رشد دارند و همچنین می توان به راحتی آن ها را رنگ کرد و بوسیله سشوار حالت داد.

  • اکستنشن مو مصنوعی

در اکستنشن مصنوعی از مو های مصنوعی استفاده می شود که نسبت به تار های طبیعی مو افراد، خشک تر بوده و حالت دارتر روی سر قرار می گیرند. این مدل اکستنشن ظاهری طبیعی ندارد اما برای افرادی که می خواهند برای مدت کوتاهی از اکستنشن مو استفاده کنند روش مناسبی است.

  • اکستنشن مو دائمی

در اکستنشن دائمی دسته های مو به تعداد بالا بین تار های طبیعی فرد قرار داده می شوند تا مو حجیم تر نشان داده شود. این نوع اکستنشن دوام زیادی دارد و معمولا چند ماه بدوت تغییر باقی می ماند.

  • اکستنشن نیمه دائمی

اکستنشن نیمه دائمی طول عمری برابر 6 تا 8 هفته دارد و با کمک چسب های نامرئی به موی طبیعی فرد اضافه می شوند. از مزایای این روش غیر قابل تشخیص بودن آن است.

  • اکستنشن مو کلیپسی یا گیره ای

یکی از پرطرفدارترین اکستنشن های مو، اکستنشن گیره ای است. در این مدل تار های مو دسته بندی شده روی پایه ای از سلیلکون یا پارچه قرار می گیرند. نصب این مدل اکستنشن آسان است و شما می توانید به وسیله گیره آن را وصل کنید یا از مو هایتان جدا کنید. این مدل اضافه کردن مو آسیب کمتری برای مو ها دارد.

  • اکستنشن مو با نوار چسب

اکستنشن مو چسبی توسط یک چسب دو طرفه و با حرارت اتو مو یا ابزار دیگر به مو ها وصل می شود که اگر با دقت انجام نشود موجب آسیب به ریشه مو های فرد می شود. این مدل اکستنشن نیمه دائمی بوده و بین 6 تا 8 هفته مقاومت دارد.

  • اکستنشن مو دوخت

در این فرآیند آرایشگر چند بافت ظریف در قسمت پایه مو و نزدیک به ریشه را جدا کرده و اکستنشن را به آن تار ها می دوزد. این مدل اکستنشن مو بر اساس حجم مو 2 تا 8 ساعت طول می کشد و بسته مراقبت های فرد 4 تا 6 ماه دوام می آورد. البته هر 2 تا 4 هفته باید ترمیم شود.

  • اکستنشن مو لیزری یا فیوژن

فیوژن دسته های باند شده اکستنشن است که نیاز به دقت و تخصص زیادی دارد. این نوع اکستنشن با دستگاه مخصوص حرارتی و چسب مایع انجام می شود. این چسب ها حرارتی بوده و ممکن است به فولیکول های مو آسیب بزنند. اکستنشن فیوژن نیمه دائمی بوده که هر 2 تا 3 ماه یک بار به تمدید و جا به جایی موقعیت نیاز دارد.

  • اکستنشن مو میکرولینک

این نوع اکستنشن به صورت فیزیکی و بدون دخالت چسب یا حرارت نصب می شود. برای اجرای آن، دسته اکستنشن و تار طبیعی مو با آستر سیلیکونی یا مهره های بسیار ریز به یکدیگر متصل شده و با ابزار مخصوص مهره را روی محل اتصال فشار داده و فیکس می کنند. تخصص فرد در این زمان بسیار اهمیت دارد تا موی افراد آسیب نرسد.

  • اکستنشن مو تکه ای

اکستنشن های تکه ای با نام کلاسیک کلاه گیس نیز شناخته می شود که در انواع و اقسام مختلفی تولید و طراحی شده اند.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه، مژه هایی مصنوعی و نیمه دائمی هستند که به مژه های طبیعی فرد متصل می شوند تا مژه ها پر پشت تر و بلند تر به نظر برسند. مژه های مصنوعی به صورت تکی و با چسب اکستنشن به مژه فرد چسبانده می شوند.

انواع اکستنشن مژه

اکستنشن مژه در آرایشگاه عروس انواع مختلفی مانند ابریشمی، خز مصنوعی، خز طبیعی و … دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

  • اکستنشن مژه کلاسیک

رایج ترین نوع اکستنشن مژه، اکستنشن کلاسیک است که روی هر تار مژه طبیعی فرد یک تار اکستنشن چسبانده می شود که ظاهری نچرال و طبیعی دارد.

  • اکستنشن گربه ای

در این روش هر چقدر به دو طرف چشم نزدیک شوید مژه ها پر پشت تر هستند یعنی در دو طرف بیرونی چشم تار های بیشتری به مژه چسبانده می شوند.

  • اکستنشن مژه والیوم

این روش برای مژه های حجیم و پر پشت کاربرد بیشتری دارد زیرا روی هر تار مژه طبیعی بیشتر از یک تار اکستنشن قرار می گیرد.

  • اکستنشن مژه رنگی

در این مدل با توجه به رنگ پوست فرد، رنگ مو، ابرو و … آرایشگر از اکستنشن مژه رنگی استفاده می کند.